top of page

Dobbel igår, ingen idag?

Igår ble det to treningsøkter på denne jenta: en knebøyøkt før lunch, og en skulderpress + crossfitøkt før middag. Idag ser det ikke ut som at det blir noenting!

Men det er ok. Selv om jeg ikke er spesielt trøtt, og kroppen egentlig kjennes ok (tross gårdagens tunge bulgarske splittbøy), kjenner jeg bare ikke det vanlige suget etter å trene. Iallefall ikke akkurat nå. Jeg tenkte på å løpe intervaller imorges men utsatte de for lenge, og nå har jeg akkurat spist en boks med makrell i tomat som jeg frykter vil gjøre løpingen mindre behagelig dersom jeg tar intervallene nuh.

Hehe, egentlig kjenner jeg meg bare veldig lat. Jeg vil hjem på sofaen for å spise samme kyllingsalat som igår og se på tv 😉

Og så skal jeg erkjenne en ting til. Jeg hater å vaske håret, men tvinger jo meg selv til å gjøre det når jeg trener. Og idag er håret mitt ekkelt så jeg må vaske det, men da er det jo en del av meg som vil trene også for å “ha en grunn” til å vaska håret! Hæ?! Er jeg tullete eller er det andre som har det på samme måten?


am i the only one

Jaja, det var bare én av mine tvangshandlinger. And there’s plenty more where that came from!

Vi får se hva det blir til med treningen. En reprise av gårdagens middag blir det iallefall uansett!


photo

Ha en fin kveld folks 🙂 Later!

PS! Det var jordskjelv i Dubai idag. Jeg var hjemme da det skjedde, og siden vår leilighet er i første etasje merket jeg ingenting. På jobb (i 13. etasje) kjentes det derimot ganske bra. Veggene hadde visst vibrert i 30 sekunder og folk i alle bygg rundt oss ble evakuert. Skumle greier!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page