top of page

Det gledes!

Det føles som at jeg nettopp kom hjem fra Norge, og det er jo forsåvidt ikke så langt fra sannheten heller, men i morgen reiser vi for pokker tilbake til fedrelandet igjen! Og jeg gleder meg så!

Til helgen er det nemlig endelig dags for AFPT Convention 2015, og siden Ian skal forelese får han, og hans tagalong wife, et par dager på Vestlia Resort dagene før selve conventionen starter. Jeg føler at “alle” jeg følger på Snapchat har vært på Vestlia i det siste, og det ser jo så fint ut, så det skal bli gøy å få se what the fuzz is all about. Dessuten gleder jeg meg som vanlig til norsk mat, og med tanke på den temperaturen og luftfuktigheten som har vært i Dubai de siste dagene, ser jeg virkelig frem til en god dose frisk luft og norsk natur. I tillegg blir nok dette vår siste reise før vi blir 3, så det gjør jo også turen litt spesiell.

Alt dette er vel egentlig det jeg har gledet meg mest til, så da jeg i dag fikk se selve programmet for conventionen ble jeg nesten helt paff. Shit for et bra opplegg det er ass! Så og si alle forelesningene er emner jeg er godt over middels interessert i, og når det i tillegg blir presentert av dyktige folk kan det jo ikke bli annet enn bra. Dette er hva vi skal få høre om:

 1. Calisthenics, the ultimate workout?

 2. Ketogenic Diet: What does the latest science has to say about ketogenic diet for bodycomposition?

 3. The nutrient connection between muscle health & immune function

 4. Manipulation of resistance training variables: What science tells us about maximizing muscle growth

 5. The art & science of glute training

 6. How your training and diet should change as you get more advanced

 7. How to eat, live and exercise for body transformation and maximal energy

 8. Programming for CrossFit (by #myelsk)

 9. Connecting the dots; A science driven holistic approach

 10. Human movement and its implications for performance and health

 11. The muscle & strength nutritional pyramid

 12. Muscle building made easy

 13. The influence of meal frequency and nutrient distribution on body composition

I mean come on! Ser ikke dette bra ut vel? Så om noen bare kan fikse meg Lisbeth Salanders hukommelse for denne helgen så blir alt toppers!


IMG_1272

Nå skal jeg komme meg inn i gymmet for litt #babybumpbodypump. Kall meg gjerne rar, men jeg har faktisk lyst til å sitte på flyet i morgen med så mye treningsverk som mulig. Seriøst!

Snaiks 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page