top of page

Check it out

Dere husker kanskje Firestorm Throwdownen som vi var med på for litt siden. Vel, om ikke får dette være en liten reminder, for i dag var det noen som postet en superkul video fra crossfiteventet på facebook. Han som har laget denne filmen har bittelitt mer peiling på videoredigering enn undertegnede ass 😉

Ville bare dele den med dere fordi jeg syntes den var så bra, så here you go:

Ellers kan jeg informere om at det nå lukter norsk jul i leiligheten, og magen min er like mett som på julaften. Storebror hadde nemlig med seg pinnekjøtt (!) til Dubai, og har kokkelert i hele dag. Han hadde til og med tatt med kålrot til kålrotsstappen i tilfelle vi ikke skulle finne det i Dubai!

Om det smakte godt? OH YES! Nå tror jeg jammen det er jul dere- iallefall så mye jul det kan bli i en ørken 😉

Ønsker dere en riktig god jul, Stooooor juleklem fra meg 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page