top of page

Boka mi

I april 2018 fikk jeg en mail av selveste Emilie “Voe” Nereng med tittel “skrive bok med oss”. Bloggen hennes var en av de første jeg begynte å lese, så bare det å få mail fra henne var stas, og at det i tillegg var et helt ekte forlag som ville gi ut bok med meg var jo bare sprøtt! Likevel var det ikke før i vår i år at jeg begynte å jobbe med min egen bok.

Jeg tviler på at jeg er den eneste som føler at “alle” bloggere gir ut bok for tiden, og jeg tenkte at enda en slik bok ikke var nødvendig. Hva skulle jeg skrive om som man ikke allerede kunne lese her på bloggen liksom? Så det rant litt ut i sanden med det der bokprosjektet, men det gikk knapt en dag uten at jeg tenkte på den.

Da vi i vår tok opp tråden igjen kom vi frem til en vinkling jeg kjente meg skikkelig gira på, og at det var en sånn bok jeg skulle lage er jo egentlig så åpenbart at jeg nesten er irritert på at det var Lennart og Malene fra Frisk Forlag som kom på ideen, og ikke meg selv. Bokem er jo bare meg, så without further adieu, la meg presentere:

Treningsdagbok med Inger in Dubai- hvor kult er vel ikke det?!

Boka mi er altså en treningsdagbok der du kan loggføre dine egne treningsøkter, og foruten selve sidene for loggføring er det litt tips og råd fra meg om trening og kosthold. Det inngår også et 12-ukers fullkropps treningsprogram man kan følge, samt to quickfixøkter.

Jeg synes det er veldig gøy å ha laget en bok jeg føler man virkelig kan få bruk for, og som har verdi selv om man ikke nødvendigvis har kjennskap til bloggeren Inger in Dubai liksom.

Forhåndssalget starter allerede neste helg, søndag 6.oktober, og da har du boken i posten før jul. Blir det julegave til deg selv eller?

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page