top of page

Blod, svette og tårer

You name it, jeg har opplevd det meste i denne jobben min.

Svette er jo ganske selvsagt når man jobber med trening, blod har det blitt fra stenger som har skrapt i legger, eller hender som har blitt utsatt for en og annen kipping pullup, og tårer oppstår i blant av frustrasjon eller i skjær sjokk av f.eks en push press som ikke gikk som planlagt (les: rett i snyteskaftet). Og idag kan jeg legge til oppkast på merittlisten.

En av mine kollegaer (for hans egen del skal jeg la være å nevne navn) ville nemlig at jeg skulle trene ham idag, og han ville at det skulle være en hard økt. “Inger, I want you to kill me”. Vel, his word was my command og jeg lot ham få teste denne økten:

Jeg hadde jo gjort den selv en gang i fjor sommer så jeg viste at den ikke var en walk in the park liksom, men at den var så slitsom at han måtte rope på elgen..? Come on man. La oss bare si det sånn, han kommer til å få høre det. Jeg må jo gni det litt inn. Både at han har så sensitiv mage, og at han ikke engang fullførte halve økten før han gav seg.

Og for å gjøre vondt verre hadde det jo vært superkult om jeg kunne rapportert om en haug med norske jenter som cruiset seg gjennom samme økt. Så hva sier dere, tar dere utfordringen? 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page