top of page

Blod, svette og tårer

You name it, jeg har opplevd det meste i denne jobben min.

Svette er jo ganske selvsagt når man jobber med trening, blod har det blitt fra stenger som har skrapt i legger, eller hender som har blitt utsatt for en og annen kipping pullup, og tårer oppstår i blant av frustrasjon eller i skjær sjokk av f.eks en push press som ikke gikk som planlagt (les: rett i snyteskaftet). Og idag kan jeg legge til oppkast på merittlisten.

En av mine kollegaer (for hans egen del skal jeg la være å nevne navn) ville nemlig at jeg skulle trene ham idag, og han ville at det skulle være en hard økt. “Inger, I want you to kill me”. Vel, his word was my command og jeg lot ham få teste denne økten:

Og for å gjøre vondt verre hadde det jo vært superkult om jeg kunne rapportert om en haug med norske jenter som cruiset seg gjennom samme økt. Så hva sier dere, tar dere utfordringen? 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page