top of page

Avoriaz- we’re back

Og så plutselig var vi tilbake i Avoriaz igjen gitt! Det føles virkelig ikke ut som at det var ett år siden sist, men jammen var det ikke like fint her som jeg husket. Dette stedet har virkelig en helt egen sjarm med sine spesielle trehus og hest og kjerre rundt hvert hjørne. Og så er det noe med disse franskmennene og deres attitude altså. De gir liksom litt mer f enn det jeg er vant til i Dubai- og jeg liker det!

I fjor reiste vi med vårt gode vennepar Martha og Hallvard, denne gangen er det jeg, Ian og svigerfar som er på tur. Vi blir til lørdag og i dag var første dag i bakken. Vi startet rolig med ett par turer før en lang, god lunch i sveits, med påfølgende powernap i solen. Ah, dette blir en bra uke 🙂


Jeg og Ian skal straks prøve oss på en treningsøkt uten utstyr, I’ll keep you posted. …vi må bare se en episode til av Walking Dead først 😉

Åh, fine søndagen! Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page