top of page

A taste of my own medicine

Jeg skulle ønske jeg hadde oversikt over alle som vært innom SHP og trent med meg når de har vært på ferie i Dubai, for det begynner å bli en del på den lista nå ass! Og det er så gøy! Jeg blir jo skikkelig stolt av å tenke på hvor mange som faktisk bruker verdifull ferietid for å trene hos oss. Oftest er det jo blogglesere som “kjenner” meg fra før, men jeg har også hatt folk innom som har blitt sendt til meg av sin egen PT hjemme i Norge. Og så har jeg til og med noen som er innom hver gang de er på ferie, og det er jo virkelig ekstra stas! Den siste uka har jeg f.eks hatt besøk av to herlige søstre som trener med meg hele oppholdet sitt i Dubai, og i år er tredje gangen jeg får trene dem. Det er ikke kjipt å måtte gå på jobb når det er solstråler man møter i gymmet kan jeg love!

I dag hadde jeg tre norske jenter på besøk som ville ha seg en treningsøkt. Med en bitteliten vri vel og merke; de ville ha meg med på økten! Trening er jo luksus for meg om dagen, så hu mor var ikke vanskelig å be. Når det er sagt, jeg angret etter første øvelse! Til tross for treningsfri i går kjente jeg ingen futt i kroppen, men med 3 stykk å prøve å imponere kunne jeg jo ikke slække heller! Men, jeg hadde nok (som Ian påpekte) godt av å smake min egen medisin, og jentene klarte å holde ut med klagingen min- tror jeg.


Takk for både besøk og trening Kaja, Birthe og Kristin- velkommen tilbake 😀

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page