top of page

#PUMA

For en god stund tilbake ble jeg kontaktet av en snill dame fra PUMA i Norge. Hun spurte meg om de fikk lov til å sende meg noen klær sånn helt ut av det blå, og jeg kunne jo ikke annet enn å spørre om det virkelig finnes folk som sier nei til slikt!? Jeg sa iallefall tusen takk og ventet spent på sending fra Norge 😉

Anyways, nå sånn ca 1 måned etter fant pakken med PUMA-klær veien til Dubai, og se hva jeg fikk:


photo 1

photo 2

photo 1

Den rosa toppen var kjempefin i ryggen, men til og med mine selfie-skills klarte ikke å få ett bra bilde av det, så jeg får vise dere ved en annen anledning. Jeg er ca verdens mest kresne person når det kommer til treningsbehåer (har helt angst for valker på ryggen :-O), men denne kan jeg helt ærlig si falt 100% i smak. Ikke for stram, men likevel nok støtte. …ikke det at frontpartiet mitt krever så sinnsykt mye støtte da men..

I min verden funker nytt treningstøy perfekt som treningsmotivasjon og jeg var meget klar for en styrkeøkt etter min lille selfie-seanse i speilet, men hendene mine er totalt fucka etter gårdagens 2(!) forsøk på Open 14.2 (forteller om den galskapen i morgen), så trening i gymmet utgikk idag. Jeg varmet opp i god tro om at det skulle funke med litt knebøy og bulgarske splitt med stang, men nei. Det gjorde vondt bare å gripe rundt stangen, så jeg droppet helt enkelt hele greia og stakk ut på en løpetur istedet.

Nå skal jeg prøve å dusje med de såre hendene mine- serr, Ian måtte vaske håret mitt igår liksom, jeg hadde ikke sjangs med ikke mindre enn 5 åpne sår spredt på hver hånd. Så ja, wish me luck!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page