top of page

21 K

For to uker siden bikket Instagramkontoen min 20 000 følgere. Det er helt SYKT! Det er jo ikke lenge siden jeg fikk 10 000 og holdt på å dævve av det! Instagram tok jo litt av etter at jeg var på fremsiden av Shape Up, og det er jo forsåvidt forståelig, men at det forsatt tikker inn nye følgere daglig fatter jeg ikke helt. Hvor spennende kan det være å se på mine bilder av kaffekopper, middagstallerkener (av den samme føkkings maten) og svette treningsselfies liksom?

Aaaaanyways, for å markere 20K (og å vise alle dere som ikke følger meg hva dere går glipp av), satte jeg sammen en aldri så liten, men ekstremt tidkrevende, bildecollage. Så tidkrevende var den visst at jeg rakk å bikke over til 21 000 følgere før jeg ble klar 😉 Men uansett, slik ser det altså ut når ingerindubai does Instagram:


photo 2-1

Og det verste er at dette ikke er alle bildene mine engang! Men sånn blir det jo fort når man lever etter regelen “it doesn’t count until it’s on Instagram” 😀

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page