top of page

5 poeng til meg

…for å stå opp kl 06.55 for å ha PT-kunde, for så å finne ut 5 min senere at det ikke er før i morgen jeg starter så tidlig! Jeje, shit happens. Men ingen sure miner av den grunn- på denne tiden om to uker våkner jeg jo tross alt opp og er Ians kone 😉


future mrs. Houghton


Siden jeg først er oppe så tidlig, tenkte jeg at jeg like gjerne kan få gjort noe fornuftig. Og vet dere hva? Jeg tror jammen det blir morgencardio på meg!! Det skjer ikke ofte lengervi kommer oss vanligvis i seng aaaaltfor seint, og jeg er jo litt sånn over middels glad i å sove. Men, nå sitter jeg altså her med en kaffe og psyker meg opp. Tiden vil vise om det blir joggings eller såkalt powerwalk, svett blir jeg garantert uansett fremgangsmåte. The heat is on!


trøtt i trynet


Se hvem som forresten har fått ring på riktig fing! I snart 2 år har ringen vært for stor, og jeg har ikke fått den fikset i frykt for at den skulle bli ødelagt, men nå er den altså i ringfinger-størrelse. Seeee så mye finere den ble!


endelig- ring på rett fing!


Nei, jeg får komme meg av gårde før det blir for varmt! Ha en fin søndag 🙂

#morgencardio

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page