top of page

5 minutes of fame

Først og fremst takk for alle lykkeønskninger og tomler opp for min og Ians lille tv-opptreden i går! Jeg skal ærlig innrømme at pumpa slo rimelig godt like før vi skulle “på” ( 😀 ), men da vi satt der og pratet var det jo mye mindre nervøst og faktisk veldig gøy. Tiden gikk alt for fort helt enkelt!

Like etterpå husket jeg nesten ikke hva som ble sagt, men heldigvis hadde svigermor tatt opp hele greia så vi fikk se da vi kom tilbake til Sandnes i går kveld. Vi satt og vridde oss i sofaen begge to da vi så på, det er jo alltid litt kleint å se og høre seg selv sånn, men alt i alt tror jeg vi kan oppsummere med at det var ganske gøy å være på TV 🙂

Men det var ikke bare minuttene i den gule sofaen som gjorde dagen i går til en over middels bra dag. Vi reiste med gode Elise som tilfeldigvis skulle til Oslo med samme fly for å besøke Marie. I Oslo ble vi møtt med strålende sol og 20 grader. Jeg fikk spist tidenes beste softis på Karl Johan (uten å søle på den hvite kjolen!). Vi traff beste Marie som jeg ellers ikke hadde fått truffet i sommer. Moods of Norway gav oss flotte antrekk og det var designer og sjefen sjøl Simen som hjalp oss. Vi fikk ett godt måltid mat på Olivia, og jeg fikk meg til og med en løkpølse med rekesalat på Gardemoen før vi fløy hjem. Yes. En meget bra dag 😀


Jeg våknet forøvrig opp som Eli Hagen i blond versjon i morges etter all hårtuperingen i sminkestudio i går, dersom noen lurte 😉

XOXO

TV-queen

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page