top of page

29 and counting

Sånn! Da har man rukket å bli 29 år også. Og før jeg glemmer det, tusen hjertelig takk til alle dere som har sendt meg en bursdagshilsen på Instagram. Instagrammen min har gått varm i hele dag, og jeg tror faktisk jeg kan si at jeg aldri har fått så mange likes og kommentarer noensinne. Sosial media er ekstra stas på bursdager ass 😉

Bursdagen ble innledet med 4 kunder på rappen imorges, og deretter bar det til stranda me mamma og pappa. Der var vi lenge nok til at jeg ble solbrent i både ansikt og på magen, men fy søren så digg det var! Det har som nevnt tidligere blitt varmt som F i Dubai nå, men en god bris gjorde det svært levelig på stranden idag.

Da vi kom hjem gikk vi innom jobb. En av mine kunder hadde nemlig sendt en bursdagskake til meg. Og HE RE GUUUD sier jeg bare!!! For en kake! Den var seriøst større enn bryllupskaken vår jo og kunne sikkert foret ett helt Universitet! …eller ett annet sted der det er mye folk liksom 😀

Vel hjemme ble det 12 intervaller på mølla før det var klart for bursdagsmiddag. Og menyen hadde jeg bestemt for lenge siden: nybakte rundstykker med norskt pålegg som mamma hadde smuglet med til oss fra Norge. Mmmm, det var serr en av de beste middagene jeg har hatt på lenge. Og med ca ett kilo yogurtnøtter som dessert kan man jo ikke slå fast annet enn at det ikke er så værst å fylle 29 år egentlig 😉


20140624-102036 pm-80436710.jpg

Vennlig hilsen, Inger, 29 år

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page