top of page

MUK sa du?

Ikke her i gården iallefall! For selv om Dubai ligger “litt” etter på kostholdsfronten (seriøst, dere hadde fått sjokk hadde dere sett det som ligger i handlekurven til gjennomsnittspersonen her ass), er det iallefall en ting som er sikkert: det skal ikke stå på servicen!

Jeg pleier nemlig velge mager kjøttdeig til kjøttdeigretter, ikke fordi jeg er fettskremt, men fordi kjøttet i butikken vi vanligvis handler i ikke akkurat er fra gresspisende kuer, og dermed vet man jo ikke hva som lurer seg i fettvevet på kuene. Så de varene jeg ikke får tak i, eller tar meg råd til å velge den økologiske varianten av, prøver jeg å holde så lave på fett som mulig (det er jo i fettet toxiske stoffer lagres, så kan jeg unnå uøkologiske fete matvarer, så gjør jeg det!)

Uansett, jeg trengte kjøttdeig til pizzaen idag, men i hylla var det tomt for den magre varianten jeg vanligvis kjøper. Så da spurte jeg han som jobber i kjøttdisken om det fantes mer. Give me 3 minutes sa han da, og..

..tok en sånn (her snakker vi fin, ren, strimlet biff)


..stappet det i en sånn..


..og gav meg en sånn!


Service kaller vi sånt! Fin, ren og mager biffkjøttdeig.    ….Oh, og det kostet meg 22 kr for 450 gram 😉

Så nei, ikke noe MUK her altså! Og fint er det, for jeg elsker omtrent alt som inneholder kjøttdeig 🙂

God natt alle fine! Imorgen vil jeg ut i solen! 🙂

1 view0 comments
bottom of page