top of page

Faq: hva slags klær er innafor i Dubai?

Hei og hå og takk for sist! Det var virkelig ikke i går at jeg tittet innom her, men jeg ligger i skrivende stund på stranda og kjente at jeg fikk lyst til å blogge. Og siden dere antagelig har lyst til å høre om noe annet enn hvor digg det er på stranda, så tenkte jeg å ta for meg noen typiske “frequently asked questions”, aka FAQs, som jeg får her på bloggen.

Noter at jeg gir svar ut fra mine egne inntrykk og erfaringer, og jeg backer absolutt ikke opp med bekreftede fakta, så det er mye mulig google og sånt vil gi deg andre, og bedre, svar. Sånn FYI 😉

Første FAQ på listen handler om hvordan man skal kle seg når man er i Dubai. Det heter jo at man skal dekke både skuldre og knær, men det er det jo selvsagt ikke alle som gjør. Yours truly inkludert. Når det er sagt kler jeg meg nok annerledes nå som vi bor her enn da vi var her på ferie. Det kommer av at jeg helt enkelt vet mer om hvilke situasjoner det er mer eller mindre innafor med mer eller mindre klær.

For det handler litt om hvor man er og hva man gjør. På stranda er det jo ingen som forventer at man skal dekke seg til, og det er selvsagt lov med både bikini, hotpants og singlet. Men akkurat det antrekket ville jeg lagt ligge om jeg skulle f.eks på kjøpesenteret. Der treffer man på flere lokale enn man gjør på stranda liksom, og da er det fint å dekke seg til litt mer. Både av respekt, men også fordi det faktisk er ganske kjølig inne på kjøpesentrene.

Generelt sett prøver jeg å dekke i alle fall skuldre eller knær, og unngår å kle meg dristig eller “sexy”. Den delen av meg har fått nok utløp på jentetur i Magaluf med tubetopp som skjørt for å si det sånn. ..det var alt annet enn sexy altså, men dere skjønner greia ;-P

På trening tar jeg på meg det jeg føler for, og om jeg slenger av meg til treningsBH under økten tar jeg selvsagt på meg t-skjorten igjen før jeg går fra gymmet. Jeg kan fint finne på å løpe rundt Dubai Marina i shorts og singlet, men bruker jo oftest tights. Ikke nødvendigvis fordi jeg føler jeg må, men fordi jeg vil.

Så, summa summarum bør man dekke i alle fall halve kroppen, og se det litt an alt ettersom hvor man er. Det er jo ikke verre enn at man har med en cardigan eller genser å slenge på seg i tilfelle behov 🙂

Kom gjerne med forslag til andre FAQs om du vil!

Snaiks

2 views0 comments
bottom of page