top of page

Det er ditt valg

Det er ikke alltid like lett å leve som man lærer- iallefall ikke i Dubai.

Her er en av grunnene til det:Jeg tror mange kjenner seg igjen i følgende scenario: du hva slags mat kroppen din har best av, men du velger likevel å spise noe som du kanskje ikke burde. DER har iallefall jeg vært maaaaaange ganger! La oss si det sånn, det finnes et uttrykk i Dubai som heter “the Dubai-stone”. Det refererer til vekten de fleste legger på seg når de flytter til Dubai pga mye sosialiseringer, mer alkohol og restaurantbesøk. Nå har det ikke blir særlig mye alkohol på meg siden vi flyttet hit, men jeg har likevel fått kjenne “the Dubai-stone” litt for nære på kroppen bokstavelig talt.


Uansett, dersom jeg skulle fortalt om alle mine utskeielser i Dubai hadde dette blitt et uendelig langt innlegg. Det jeg derimot vil fram til er at OM du bestemmer deg for å spise noe du egentlig vet at du ikke burde, så gjør det for all del MED GOD SAMVITTIGHET!

Nyt maten og vær glad. Det er jo bare helt idiotisk å spise noe som smaker kjempegodt, dersom du ska sitte å angre på det etterpå!

Dersom du likevel skulle få et snev av dårlig samvittighet, husk at du legger like mye på deg av én dag med for mye mat, som du går ned i vekt av én dag med for lite mat. Med andre ord, ikke så mye å stresse over 😉

Som sagt..


3 views0 comments

Comments


bottom of page