#transformationtuesday

..på en onsdag 😉

I dag har jeg vært gravid i 39 uker. I nesten 10 måneder har det vokst en liten person inne i magen min og det er faktisk helt sykt å tenke på! Ikke bare det at ett menneske har vokst frem inni meg (hallo, bodybuilding på høyt nivå liksom!), men at jeg faktisk har vært gravid så lenge. For når jeg tenker tilbake til den dagen jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden, kjenner jeg jo at det er noe som skjedde for lenge siden, men samtidig har det gått så fort. Til og med de siste ukene som jeg fryktet ville gå sakte, har bare flydd av gårde. Nå kan jo lille bebis egentlig komme når som helst, og livet vårt vil aldri, aldri bli det samme igjen. Fy søren. For en tanke.

Og at det har skjedd noe med kroppen min over denne perioden er det jo ikke akkurat noen tvil om. Nå når jeg ser på kulen i speilet må jeg jo le litt av meg selv over noen av de tidlige bildene jeg tok av babybumpen min. Det ser strengt tatt bare ut som at jeg har hatt et godt måltid mat, men der og da syntes jeg jo at det så ut som at det lå en baby i magen min. Uansett er det gøy å ha disse bildene så se tilbake på, og i sånn ekte Instagram #transformationtuesday-stil tenkte jeg at jeg kunne dele noen av de med dere også:

14 uker


15 uker


18 uker


19 uker


20 uker


21 uker


22 uker


26 uker


27 uker


29 uker


30 uker


32 uker


33 uker


34 uker


35 uker


36 uker


37 uker


38 uker


39 uker


Ganske kult om jeg skal få si det selv, og kroppen er virkelig fascinerende. Minn meg på å aldri tenke eller snakke stygt om den ever again!

Det regner i Dubai i dag, og det er såååå koselig! Seriøst, du vet du har bodd lenge i Dubai når du blir gira av regn liksom 😉

Ha en fin dag! Snaiks 🙂

#magebildergravid #transformationtuesday

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png