top of page

#spons fra Maxi- Cosi

Først og fremst, tusen hjertelig takk for fin respons på forrige innlegg. Dere er jammen en gjeng goinger, og jeg er en meget heldig blogger! Det føles jo som at hver gang jeg skriver slike innlegg med kritikk til meg selv, så ender jeg jo bare opp med å få enda mer sympati og lovord fra dere. Det er jo ikke min intensjon å “fiske” etter skryt, men tydeligvis er dere bare sånn skrudd sammen, fine gjengen. Så ja, jeg er jammen heldig- TAKK 😀

Men det er ikke bare pga dere lesere at jeg er heldig. Vi har jo også vært kjempeheldige å bli sponset i øst og vest med både barnevogn, ammeputer, babynest og bilstol. Og bilstolen vil jeg gjerne fortelle dere om nå, så bare så det er sagt: #spons #reklame #ad #osv.

De andre “større” tingene som trengs til en baby, som stellebord og seng, fikk vi arvet fra en av mine kunder. Og som Ian så fint leste opp for meg for en stund siden så er det jo helt genialt å arve ting til babyen. Mye av det brukes ikke lenge nok til at det rekker å bli slitt, og det er ikke alle (i alle fall her i Dubai) som har plass til å lagre ting til baby nr 2. Det eneste han leste om som man faktisk burde kjøpes nytt, var bilsete. Og det var faktisk også en av de tingene som vi har arvet fra ett vennepar som var på besøk i Dubai.

Så da jeg fikk spørsmål fra folkene på Babyshop Kvadrat om jeg ville bli sponset med bilstol fra dem, svarte jeg ja jeg. Den andre stolen får reise hjem til Egersund, slik at vi har den når vi er hjemme på ferie. Snakker vi luksus eller?!

Anyways, i motsetning til vognen vi også fikk fra Babyshop som jeg fikk velge ut helt selv, var dette en henvendelse der de spurte om jeg ville ha en spesifikk bilstol. Det var minimalt med research som ble gjort fra min side- for å være helt ærlig tok jeg avgjørelsen mest basert på det faktum at stolen så fin ut, og at jeg visste at den var ny. And the award for best mom goes to..? Men så kjenner jeg jo også at jeg stoler på Janne som er min kontakt fra Babyshop Kvadrat, og tenker at siden hun har barn selv så ville hun ikke gitt oss noe skrap liksom.

Bilstolen heter Maxi Cosi Pebble Plus, og jeg har jo ikke akkurat noe annet å sammenligne med, men den er helt super. Ian var den som installerte Easyfixen (les: basen som man klikker stolen inn og ut av), så akkurat der kan jeg ikke gi noen feedback, men etter at den var på plass har det vært som en drøm å bruke stolen. Seriøst. Jeg har aldri sett sånn easyfix i bruk før, så gjett om jeg var positivt overrasket da jeg klikket stolen fast i bilen for første gang. Både grønt lys og lyd fra easyfixen signaliserte om at jeg hadde gjort rett, og sånt er bra for en nybakt mamma som skal ut å kjøre med sin dyreste skatt for første gang ass! Og så både så og kjente jeg at Kaia satt godt i selve stolen, og at hun har det trygt og behagelig er jo liksom hele greia.

IMG_5436 (1)

Edit: jeg postet dette bildet på Instagram og ble gjort oppmerksom på at bøylen på stolen skal være opp. Heldigvis har vi den opp pga vi har solskyddet oppe, men jeg var faktisk ikke klar over at det måtte være oppe. Jeg tok det ned for å få finere bilde jeg.. Igjen, best mom awards..

I tillegg til Pebble Plus som er på bildet over skal vi også få stolen 2-way Pearl når Kaia blir større. Den passer på samme base og kan vendes både forover og bakover, men mer om det siden.

Vognen vår er jo fra Stokke, og selv om merket på bilstolen er Maxi Cosi kan vi lett feste stolen på vognen dersom vi vil. Og jeg sier lett fordi jeg klarte å både sette på adapterne som kreves, samt klikke av og på selve stolen helt uten å bruke bruksanvisning 😉 Vi har faktisk ikke brukt disse adapterne før her om dagen, men da var det genialt siden vi bare skulle gjøre ett lite ærend, og slapp å flytte en sovende Kaia fra bilstol til vogn. Vognen blir jo ikke liiiike fin med bilstolen på (hvis det er lov å si), men meget praktisk er det jo!

IMG_6492 (1)
IMG_6495 (1)
IMG_6503 (1)

Så, tusen takk til Maxi Cosi og Babyshop for super sponsing!

Hilsen én stykk fornøyd mamma 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page