top of page

Maxi Cosi 2way Pearl #spons

Ok, bare så det er sagt, jeg er klar over at dette høres ut som tidenes salgstriks, for det er jo tross alt en sponset bilstol jeg nå skal fortelle om, men det har seg sånn at Kaia trives bedre i bil for tiden, og jeg tror det kan ha å gjøre med setet.

Som fortalt tidligere fikk vi bilstolen Maxi Cosi Pebble Plus til Kaia fra Babyshop på Kvadrat, og samme sleng fikk vi også Maxi Cosi 2way Pearl, en større bilstol som hun kan bruke til hun er 4 år. Siden vi ikke akkurat har overflod av lagringsplass her i Dubai (men overflod av omtrent alt annet..) så fikk vi den til Dubai først nå i høst. Og halvannen måned senere begynte vi å bruke den også 😉

Jeg skal ikke legge skjul på at Kaia ikke er særlig glad i å kjøre bil. Jeg unngår helst å kjøre med henne alene, og når Ian kjører sitter jeg bak med henne. Jeg tror jeg kan telle på to hender antall ganger jeg har kjørt med henne alene (ever!), men det har funket siden det meste vi trenger er i gåavstand fra der vi bor, og vi er ikke avhengig av bil i hverdagen. Jeg vil tro at dersom vi helt enkelt bare hadde kjørt mer med henne fra starten av, så hadde hun kanskje vendt seg til det fortere, det har bare ikke blitt sånn.

Men, nå har vi altså byttet bilstol, og det er mye mindre syting enn før. Kaia sitter mer oppreist og høyere, og får med seg mer av hva som skjer. Jeg har kjørt litt med henne alene de siste ukene, og det har gått bra. Korte turer vel og merke, but I like where this is heading!

fullsizerender-3
fullsizerender-4

Setet kan vendes i to retninger, derav navnet I guess, men enn så lenge får hun sitte samme vei som før. Og dersom hun sovner i bilen, som hun gjorde sist uke i 5-tiden på vei hjem fra stranda (herlig timing der ja!), kan man lett vippe setet bakover slik at hun sitter mer behagelig. Det fant jeg ut helt tilfeldig, for jeg har jammen ikke blitt bedre på å lese bruksanvisninger siden sist bilstol 😉

Snaiks!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page