top of page

Krype til korset

Jeg trenger en ny bæresele. Faktisk har jeg allerede fått en, mamma og pappa tar den med når de kommer hit på onsdag (yay!!!), men Babybjörnen funker ikke lenger så jeg må krype til korset og bytte den ut. Jeg har jo fått kritikk for å bruke den sånn ca hver gang jeg poster ett bilde av Kaia i den da folk mener at den er skadelig for hoftene hennes. Med fare for å pådra meg enda mere kritikk må jeg bare få poengtere at det ikke er derfor jeg må ha en ny. Jeg trenger en ny fordi jeg får vondt av å bruke Babybjörnen. Jeg vet ikke om det er fordi hun har blitt tyngre, eller at vi generelt bruker selen oftere, men jeg har nå hatt konstant vondt i skuldrene i 3 uker, og begynner mildt sagt å bli lei det.

Jeg skal innrømme at det irriterer meg litt at de som har kritisert meg skal “få rett”, men so be it. Jeg har jo sagt at jeg har blitt flinkere å gi litt F, så nå får jeg vel leve opp til det. Og så hjelper det i alle fall å vite at dere nå vet hvorfor jeg bytter den ut 😉

Takk kjære Babybjörn, vi har hatt mye gøy sammen, men det funker bare ikke lenger. It’s not you, it’s me.

Ok bye.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page