top of page

Hi my name is Inger and I am a shopoholic

Ok, dette begynner å bli alvorlig.

Jeg var på mallen i dag for å kjøpe pyjamaser til lille bebis. Vi har det meste som trengs av klær foreløpig, men jeg tenkte at noen ekstra baseplagg sikkert ikke var dumt.

Vel. 8 antrekk senere sitter jeg her og rister på hodet av meg selv. Seriøst, den lille kommer jo til å vokse ut av klærne før vi rekker å bruke alt jo! Jeg har funnet ut at jeg i alle fall får ta #ootd- bilder hver dag slik at alle antrekkene blir dokumentert liksom. Huff, lol..

Jeg kjøpte én pyjamas også da 😐

Og som det ikke var nok, plutselig stod Richard fra jobb på døren med en hel pose av klær. Han hadde spurt hva vi ønsket oss, og jeg hadde sendt ham et par bilder. Han gikk like gjerne og kjøpte ALT det pluss litt til han da! What?! Smart som han er har han kjøpt klærne i størrelse 2-4 måneder, mens yours truly hamstrer size newborn som om lille bebis kommer til å være knøttliten for alltid. Oh well. Det eneste jeg vet er at jeg må ta en seriøs rydd i kommodene våre for å få plass til alle de nye plaggene.

Sa noen first world problems?Men når det er sagt, fy søren som jeg gleder meg!!! I dag er det 40 dager til termin og the countdown er så sinnsykt on 😀 Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page