top of page

Ergobaby #spons

Til tross for kritikk har jeg jo som dere vet vært veldig fornøyd med bæreselen fra Babybjörn. Den er nett og god å ha i ørten varmegrader, og den er kjempelett å bruke. Jeg kan ta den på meg med én hånd mens jeg holder Kaia i den andre.

Men, som nevnt, begynte jeg å få vondt av å bruke den. Skikkelig vondt. I uken før mamma og pappa kom med den nye selen min var jeg alene med Kaia, og det ble mye bæring i Babybjörnen. Til slutt hadde jeg så vondt at jeg hadde lyst til å grine. Smerten i skulder/nakke forsvant over natten da jeg skiftet til selen fra Ergobaby. Seriøst, det var jo nesten sprøtt. Jeg hadde jo plutselig to gode barnevakter til å hjelpe meg også da, men likevel. Vi kan trygt si at jeg er fornøyd med Ergobabyen. Jeg kjenner knapt at jeg bærer Kaia, og det er tydelig at hun sitter godt i selen. Så ja, jeg fatter hvorfor alle har sagt at jeg bør skaffe meg den. Tusen takk til Babyshop for super spons som vanlig!



Men! Det er én ting jeg virkelig lurer på; hvordan i helsikke fester dere stroppen bak på ryggen?! Jeg har jo ikke sjangs til å klare det alene! På mallen i helgen skulle jeg ta den på mens mamma var i prøverommet, og måtte spørre en random dame om hun kunne hjelpe meg å kneppe igjen ryggen liksom. På bildet i bruksanvisningen står dama og gjør det selv med hendene bak ryggen, men jeg er da for pokker ikke noe slangemenneske heller!

Hva er trikset??? Svar mottas med takk.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page