top of page

4 år

I dag har jeg og Ian vært gift i 4 år! Det burde jeg jo strengt tatt hatt mye å skrive om (ref. forrige bloggpost), men for det første har jeg ikke tid, Ian skal nemlig straks ta meg med ut på en overraskelse (serr, jeg vet ikke hva vi skal, men fikk beskjed om å ha på meg treningsklær!?), og for det andre så leser jo Ian knapt bloggen min. I dag handler jo om meg og han (og blomster/lin tydeligvis), så jeg tar kjærlighetsavklaringen til ham direkte hvis det er greit for dere 😉

Men dere kan få se en liten snutt fra dagen vår for 4 år siden, siden det tross alt er #throwbackthursday

1 view0 comments

Recent Posts

See All

God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Mommies make it work!

Tusen takk for responsen på forrige videoblogg, eller vlog som de kule kidsa sier 😉 Jeg kjører bare på med en til jeg. Sorry for the sweat. PS! Gulerotkaken ble kjempegod, hvis det er lov å si, og vi

コメント


bottom of page