STYRKETRENING

Fase 3&4

Kommer snart

HVA ER STYRKETRENING MED INGER IN DUBAI?

En fortsettelse av fase 1 & 2Styrketrening med Inger in Dubai fase 3 & 4 fokuserer fortsatt på styrkeøkninger i base- og kroppsvektsøvelser, men det blir en del nye øvelser og metoder for å holde fremgangen, samt introdusere litt variasjon. Programmet består fortsatt av 4 økter i uken hvor alle er helkroppsøkter. Som deltager blir du del av en ny gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, og vi håper Facebookgruppa kan bli brukt til både tips og pepp.

Det anbefales at du har vært gjennom fase 1 & 2 slik du kjenner til øvelsesutvalget, treningsmetodene og treningsmengden. Det blir også en del nye øvelser av litt høyere vanskelighetsgrad. 

 

Individuell tilpasning er mulig ved behov (f.eks skader, bevegelighet, tilgjengelig utstyr, treningserfaring). Vi vil ikke anbefale dette opplegget til deg som aldri har trent styrke før, men øvelsene og utførelse blir nøye forklart med hjelp av video.

UTSTYRSBEHOV

Du trenger enten et meget bra utrustet hjemmegym (med stenger, hantler og mulighet for pullups), eller tilgang til treningssenter for å delta.

Øktene blir levert og skal loggføres i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og tekst. Ved hjelp av appen kan vi følge med på progresjonen din, samt sjekke om du faktisk gjør øktene. Små tilpasninger av øktene gjøres hver uke, og halvveis, altså etter 5 uker, blir samtlige økter byttet ut mot nye. Appen har også en meldingsfunksjon der kommunikasjon (utover FB-gruppa) skjer.

For å se om man faktisk får noe ut av opplegget (les: blir sterkere) vil vi oppfordre å gjøre noen enkle prestasjonstester før, under og etter treningsperioden. Dette er selvsagt valgfritt, det er helt lov å bare «trene for gøy» også ;-)

Kosthold er jo som dere vet kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig er det jo sånn at for å bli sterkere og å få fremgang med treningen (selve hovedmålsetningen vår!) så er det viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning vil selvsagt inngå. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

HVA INNGÅR?

 • 10 ukers treningsopplegg (2 x 5 ukers faser)

 • 4 fullkropps styrkeøkter per uke + veiledning for kondisjonstrening (valgfritt)

 • Tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program

 • Tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

 • Generelle kostholdsråd og mulighet til å loggføre kosthold i appen.

 • Veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

PRIS?

1500kr

Kommer snart

KEEN? SLIK FUNGERER DET - NY BRUKER 

Trykk på "KJØP NÅ"-knappen og følg anvisningene.

Sjekk mailen din - følg linken og registrer ditt konto.

Steg 1:​

IMG_4952.jpeg
IMG_4954.jpeg
IMG_4953.jpeg
IMG_4955.png
IMG_4956.jpeg

Steg 2:​

Last ned og logg deg inn i appen (tilgjengelig til iOS og Android) hvor du får tilgang til å se ditt treningsprogram, gjøre loggføring og kommunisere med oss. 

Steg 3:​

Send forespørsel til gruppen på Facebook som heter "Styrketrening med Inger in Dubai 2019" hvor du vil finne video av øktene og mer info.

Ingen Facebook-konto? Send oss en mail på info@ingerindubai.com så får du videoene tilsendt. 

Vi ønsker å bli bedre kjent med våre deltakeres bakgrunn og mål. Dersom du ønsker å dele send meg gjerne en mail til inger@shpdubai.com merket «Styrketrening med Inger in Dubai» med:

 • Navn

 • Alder

 • Bosted

 • Litt info om deg selv

 • Din treningsbakgrunn

 • Hvorfor du ønsker å delta

 • Hva du ønsker å få ut av programmet

Steg 4:

(valgfritt)