Wonder Woman Wannabe

For noen uker siden ble jeg spurt av selveste Warner Bros Middle East om å gjøre litt promo for Wonder Woman- filmen som snart kommer på kino, og de måtte ikke spørre meg to ganger foråsirresånn! De ville nemlig at jeg skulle lage noen “Wonder Woman inspirerte” treningsvideoer, og det er jo sånt jeg driver med til vanlig. Minus biten om Wonder Woman selvsagt.

De ville også at jeg skulle lage økter som man kunne gjøre uten for mye utstyr, og det ble med et litt mindre Wonder Woman- aktig spør du meg. Jeg tviler nemlig på at Gal Gadot kun fikk en enslig kettlebell og en ball til rådighet når hun forberedte seg for rollen, men, man tager vad man haver osv. Uansett, det var et kult oppdrag, og øktene ble ganske alright. Jeg har forsåvidt ikke testet de fullt ut enda, men tenker de blir perfekte på terassen til svigerfar i Portugal i sommer. Slenger de opp her i tilfelle dere også vil teste 😀

Som en liten bonus ble jeg invitert til førpremieren av filmen som ble vist i Dubai i går, men de billettene gav jeg fint videre til Ian. Å gå på kino til langt på natt (les: etter klokken 23.00) funker ikke for denne småbarnsmammaen, selv om det selvsagt hadde vært gøy med en date med mannen. Men, han fikk ta med seg en kompis i stedet, og jeg fikk legge meg tidlig, så vi ble jo fornøyde begge to 😉

XOXO,

Wonder Woman Wannabe

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png