top of page

Wod 14.5


Sånn! kan jeg si meg helt ferdig med Crossfit Open. Selv om den siste økten kanskje ikke var den mest spennende å vise på film, måtte jeg jo ha den med, helt enkelt fordi jeg har ett snev av trenings-OCD og jeg tross alt har vist dere de fire andre øktene.

Og til dere som spør om jeg skal reise til Regionals; jeg har faktisk ikke peiling! En del av meg tenker at jeg burde- jeg har kvalifisert meg til Regionals alle år jeg har deltatt i Open, men aldri våget å reise og det føles nesten litt som nå eller aldri. Mens en annen del av meg, den nervøse delen, vet hvor sinnsykt stressa jeg kommer til og bli, og det blir nesten litt for dumt å bruke tid og penger for å være nervøs en hel helg!

Jeg vet virkelig ikke jeg ass.. :-O

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page