Wod 14.2

Jeg vet, jeg vet. Jeg er meget forsinket, men her er iallefall en oppdatering på Crossfit Open økt nr. 2.

Wod 14.2 gikk ut på å hvert tredje minutt for så lenge som mulig fullføre 2 runder av overhead squats og chest to bar pulllups. Antall OHS og pullups per runde økte etter hvert 3. minutt, slik som dette:

0-3 minutt: 2 runder av 10 OHS + 10 chest to bar pullups 3-6 minutt: 2 runder av 12 OHS + 12 chest to bar pullups 6-9 minutt: 2 runder av 14 OHS + 14 chest to bar pullups …osv til man ikke klarte å fullføre 2 runder i løpet av de 3 minuttene.

Makes sense? Om ikke, sjekk her for bedre forklaring.

Open-øktene annonseres på fredager, så jeg gav den ett halvhjertet forsøk på SHP fredag morgen (dette var altså fredag 6. mars for de som lurer). Test-runen gikk ikke helt som forventet. Chest to bar pullups, hvilket betyr at brystet må berøre stangen på toppen av pullupen, er slitsom ass! Dessuten rippet jeg på siste repetisjon selvsagt, og gjorde derfor ikke neste forsøk før på mandagen.

Mandag formiddag møtte jeg altså opp på Crossfit Lifespark i god tro om å klare meg gjennom de første 6 minuttene, for så å gjøre så mange repetisjoner som mulig på  minutt 6-9. Jeg visste at jeg ikke ville klare å bli ferdig med begge rundene av 14 repsene, men trodde helt ærlig at jeg iallefall skulle få starte på de. Som dere får se på filmen under gikk ikke akkurat dét som forventet heller.

Jeg føkka det så totalt opp mot slutten at jeg nesten ble flau. Gikk tilbake til jobb, men klarte ikke la være å tenke på den fordømte økten. Jeg vurderte å gjøre den på ny, men var så redd for at jeg ikke skulle klare å forbedre meg. Jeg mener, jada, det er en kort økt og alt det der, men jeg ble sliten i armene av alle pullupsene jo! Anyways, mandag var siste dag for å registrere score, så skulle jeg gjøre den på ny måtte det bli på samme dag.

Såååååå da ble det dobbel økt på meg den dagen da 😉 Hendene mine rippa som bare h***ete, men ååååååh, det var så verdt det! Det ble til slutt 114 reps totalt (i motsetning til formiddagens usle score på 87), og herligheten så ut som følger:

Until then, snaiks!

#crossfitopen2014 #wod142

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png