top of page

Wod 14.1

Nå er Crossfit Open igang igjen, og selv om jeg har forklart hva det går ut på både i 2012 og 2013 nevner jeg litt likevel slik at alle klarer å henge med 😉

Målet med Crossfit Games er å finne the «Fittest on Earth». Vel, det er mye mulig at denne konkurransen ikke kan brukes til å bestemme akkurat det da sånn egentlig, men det er jo en gøy konkurranse likevel.

Mye av det som gjør det så gøy er at alle som vil kan delta. Det eneste som kreves er at man registrerer seg, betaler en liten slant, og har mulighet til å utføre de aktuelle WOD’ene under oppsyn av en dommer. Eventuelt kan man filme det. Og så må man jo selvfølgelig registrere scoren sin i tid.

The Open er første del av 3 stadier og fungerer som en kvalifiseringsrunde til neste steg: Regionals. De beste fra Regional går deretter videre til selve The Games. The Open strekker seg over 5 uker, der det hver uke annonseres en ny WOD som skal gjennomføres. Man har 4 dager på seg til å oppnå best mulig score på hver WOD, og man kan gjøre så mange forsøk man vil.

Første økt ble annonsert sist uke, og var som følger: 10 min til å gjøre så mange runder som mulig av 30 double unders og 15 power snatch med 25 kilos stang.

Jeg testet økten på søndag og fikk inn 7 runder og 23 double unders, altså 338 repetisjoner. Dette ble faktisk godt nok til å plassere meg som nr 4 i hele Asia. Det er bedre enn forventet, men sammenligner jeg med f.eks Europa ville samme score plassert meg på 110-ende plass, så jeg tror egentlig det forteller mer om hvor lavt nivået er i Asia enn om min prestasjon 😉

Uansett, jeg er iallefall glad for å være ferdig med første økt og kjenner at jeg begynner å bli litt småspent på hva som blir neste 😉

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page