top of page

WOD 12.4 i bare trusa

Så har jeg endelig fått gjort denne Crossfit open woden da. Jeg fikk jo ønsket mitt oppfylt i og med at den inneholdt double unders, men utenom det var det ikke så mye ønskelig med den! Den bestod nemlig i tillegg av wall balls og freakin’ muscleups!! Jeg kan jo ikke gjøre muscleups! Før idag hadde jeg jo ikke engang prøvd, så dere kan jo gjette hvor bra det gikk.

Uansett, wod 12.4 ser ut som følger:

150 (!!!) wall balls 90 double unders 30 muscle up

12 minutter hadde vi på oss til å gjennomføre, og mitt mål var å iallefall klare alt frem til muscle upene. For å si det sånn, 150 wall balls tar tid, og jeg ble litt stressa underveis for at jeg ikke skulle klare å gjennomføre målet mitt. Men, det gikk jo, og jeg fikk totalt 240 reps. Muscle upen og jeg skal bli venner en annen dag- jeg vil klare iallefall én!

Gav kameraet mitt til en random fyr på gymmet idag, og han tok en hel haug med bilder. Deler noen av disse med dere, men på forhånd kan jeg opplyse om at jeg faktisk har på meg en hotpants selv om det ser ut som at jeg har trent i trusa, samt at kameravinkelen er litt alternativ på visse bilder 😉 Jaja, jag bjuder på den!

Here we go:


først: 150 wall ballsen wall ball består av en knebøy ettefulgt av kast av medisinball opp på en veggballen (som veier ca 7 kg) skal treffe et punkt i en viss høyde, ellers blir det "no rep". desverre fikk jeg et par av disse..man skal dyyyypt ned mellom hvert kast, så jeg tok meg like gjerne en liten pause der nede..på an igjen!siden jeg har mer futt i beina enn i armene var det lettere å få ballen i rett høyde ved å legge inn et lite hopp som hjelp 😉synkroniserte wall balls mellow meg og Ian- som skapt for hverandre!...men Ian var en del kjappere enn meg, flinkingen!etter drøye 8 minutt var jeg ferdig med 150 wall balls og 90 DU's stod for turde gikk som en lek! 🙂fikk til og med tid til en liten pust i bakken mens jeg forberedte meg på et halvhjertet forsøk på en muscle up..og en liten bønn om at jeg skulle klare detmen det gikk sådär..haha, fail big time! jaja, det er godt jeg har noe å øve meg på iallefall!!noen som ikke failet på muscle upen derimot var denne muskelbunten av en mann jeg har 😉


Og med det sier jeg god natt! God lørdagskveld fine dere 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page