Wings For Life

I dag har jeg løpt for de som ikke kan. Men mine kjære venner, det var virkelig nære på at jeg bare droppet hele greia. Ikke på grunn av en syk gangsperr eller en sliten kropp, men på grunn av ca 40 grader pluss.

Wings For Life er ett veldighetsløp der man helt enkelt løper så langt man klarer før en følgebil kommer om kapp. Løpet arrangeres over hele verden, og litt av greia er at alle løper samtidig. I Dubai gikk startskuddet klokken 3, noe som nesten var uforsvarlig om jeg skal få være helt ærlig. Heldigvis var det mange vannstasjoner langs autodromen der vi løp, men jeg holdt seriøst på å få heteslag ved ett tilfelle. Så da jeg tok igjen søte Megan (@shadesofjoy.co) som hadde fått vondt i kneet, var jeg ikke vond å be om å gå ett stykke. Og det ble en del gåing skal jeg innrømme, men da en fyr i en slags liggende sykkelrullestol kjørte forbi oss og sa at vi måtte løpe, sa jeg hadet til Megan og det vonde kneet hennes, og tenkte at varmt var det jo for alle, så det var bare å henge i.

Jeg kom litt over 10 km før bilen tok meg igjen, mer enn 5 km mindre enn det jeg burde ha klart i følge estimeringskalkulatoren, så det er jo absolutt ikke noe å skryte av, men det er jo en kul ting å ha gjort liksom. ..neste joggetur tror jeg likevel blir på morgen- eller kveldstid, sånn for sikkerhetskyld 😉

Var det noen av dere som løp?

#wingsforlife

0 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png