top of page

What the fuzz is all about

Helt siden vi kom til Dubai har jeg hørt om lean-95. Her om dagen kom Ian hjem med en boks (han er den sunne av oss for de av dere som forsatt ikke har fått med dere det), så endelig skal jeg få vite what the fuzz is all about.

Lean-95 er et helt naturlig proteinpulver uten kunstige eller skadelige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, kjemikalier eller syntetiske stoffer. En porsjon inneholder 95 kalorier (derav navnet), men kanskje viktigere; det inneholder grønnsakspulver (. . . derav den grønne fargen). Grønnsakspulveret gjør at næringsverdien er helt fantastisk, og det er nok mye av grunnen til at proteinpulveret er så populært. I tillegg er det basert på ris- og erteprotein, slik at også de som vil unngå melkeprotein bruke det.


Selv om andelen protein er litt lavere enn vanlig i proteinpulver, får man så mye mer på kjøpet, at det kan jeg godkjenne 😉 Som dere ser på bildet over inneholder en porsjon f.eks 20% av anbefalt inntak av jern, det gjør ikke vanlige proteinpulver!

Bare en liiiiiiiiiiten detalj: smaken

Er det lov å si at det ikke smakte godt i det hele tatt? Eller, det smakte jo ikke direkte vondt, det er nok bare jeg som har blitt bittelitt bortskjemt på matfronten i det siste. Jeg spiser jo utelukkende ting jeg synes smaker godt, og dette smakte litt for mye akvarium til at smaksløkene mine var hæppi.

Men, jeg kan jo ikke komme bort fra at det er bra i teorien, så jeg skal nok få det i meg. Jeg har jo allerede funnet ut at å blande det med kokosvann hjelper i massevis 😉


20120726-172001.jpg
20120726-172137.jpg

Litt skeptisk, men SKÅL!

Later 😉

1 view0 comments

Comments


bottom of page