top of page

What have I done!?

Det er to ting jeg delvis angrer på at jeg har gjort.

Den ene er jo selvsagt denne spørsmålsrunden. Før dere misforstår meg; det er kjempegøy at dere stiller spørsmål altså, jeg var bare ikke klar over at det kom til å bli så mange!! Dette kommer til å ta tid ass :-O Og så ser jeg jo at det, som forventet, kom litt “kjedelige” spørsmål (no offence girls!) som hvor høy jeg er og hvor mye jeg veier, hva jeg jobber som (really?), og selvsagt hva “ff” står for. Men så har det også tikket inn noen litt mer utfordrende spørsmål som hva jeg skulle ønske var annerledes i livet mitt, og hva jeg ville gjort dersom jeg ikke jobbet med kosthold og trening.

Men som jeg sa, ingen spørsmål er dumme (bare litt lettere å svare på), så keep’em coming!

Den andre tingen jeg angrer litt på er at jeg sendte inn en auditionvideo til dette. Jeg vet egentlig ikke hva det er jeg har begitt meg ut på for jeg har jo for pokker ikke lyst til å bli noen Fitness Star egentlig, men vår markedsføringsansvarlige Malin på jobben mente det ville være bra for SHP, så jeg sendte inn en video da. Og litt stas var det jo at jeg ble valgt ut som én av 5 finalister, særlig da jeg imorges fikk både hår og sminke fikset av profesjonelle før jeg befant meg hoppende fremfor kameraet (igjen). Sånn utover det vet jeg som sagt ikke helt hva det går ut på.


photo2

I’ll keep you guys posted 😉 Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page