top of page

We’re on a boat- again!

I dag har vi sett Dubai fra en yatch for intet mindre enn 5. gang!

Første gang var når vi feiret 30-års dagen til Merethe, andre gang hadde vi en SHP-social, tredje gang var det også i anledning SHP-team building, og sist gang var i april da pappa ble 60 år. ..da var faktisk også lille bebis i magen med, men på det tidspunktet var det noe bare jeg, Ian, mamma og en Sheikha i Ajman visste om 😉

I dag fikk vi 4 fine timer i frisk sjøluft (så friskt som det kan bli med 37 grader vel og merke) og strålende sol. Jeg har blitt solbrent på ryggen og har fått oppgradert brunfargen (les: pigmentflekkene) med flere hakk.

Da vi kom hjem kvelte jeg og Ian 250 gram norsk melkesjokolade, og siden har jeg bare sløvet på sofaen. Jeg har faktisk sittet så lenge at jeg følte jeg fikk krampe i rumpa, og står derfor ved kjøkkenbenken as we speak og blogger 😉


IMG_2524

IMG_2523

IMG_2522

IMG_2521

IMG_2516

I morgen er det back to work, men etter en så fin helg som vi har hatt er det helt ok. Og så hjelper det jo at jeg bare har to kunder på planen da 😉

Ha en fin lørdagskveld, snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page