top of page

We’re getting too old for this shit

I dag har vi feiret en av mine beste venninner Julie som er den første i jentegjengen som har bikket 30. Ikke bare var det gøy at timingen passet slik at jeg fikk være med å feire henne, men jeg fikk jo treffe alle de andre gode jentene i gjengen i samme sleng. Som regel er korte turer som denne bare stress med å prøve å rekke å treffe alle, så derfor var det ekstra gøy at vi fikk samles (nesten) alle mann i dag. Vi koste oss med god mat og drikke, og midt oppi all snakk om strikking, henting i barnehage og huskjøp innså jeg at vi faktisk begynner å dra på årene! Over er tiden med gelantin i håret og matchende pastellfargede klær (og greit er vel forsåvidt det!), men noen tradisjoner akter jeg å holde i live så lenge jeg kan. Derfor fikk jentene fint stille opp for standardposering, og vi klarte det vel på ett vis til slutt 😉


IMG_5919

IMG_5922

IMG_5923

IMG_5928

IMG_5927

IMG_5931

IMG_5932

Takk for en fin kveld jenter- Love you all :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page