We did it again!

Jammen fikk jeg ikke med meg husbonden på joggings idag også!! Eller, vi jogger ikke- vi løper! Og det er faktisk en forskjell 😉 Mer om det i ett annet innlegg!

Idag fant jeg endelig ut distansen på den vanlige runden min ved å bruke appen Nike+ Running. Det var første gang jeg testet den idag, men so far kan den anbefales! Ingen sensor i skoen eller den slags, jeg løp bare med mobilen i baklomma, og så hadde den målt hvor langt vi hadde løpt da vi var ferdige. Man kan nok gjøre mye annet med appen også, men jeg har ikke satt meg helt inn i det ennå.Til helgen (jeg tipper fredag eller lørdag) blir det en laaang joggetur igjen. Jeg skal prøve meg på 30km… Oh shit!! Da kommer jeg ikke til å holde tempoet vi hadde på dagens løpetur, dét er iallefall sikkert!

Nå trenger jeg søvn! Snaiks 🙂

PS! Dersom noen lurer har akkurat jeg og Ian trykt i oss 250 g sjokolade fra Norge 😉 Jaja, like greit å spise opp hele greia, så slipper den å friste meg imorgen også 😛

0 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png