Vilse i skogen

Skulle som nevnt ta meg en joggetur rundt Sognsvann idag, og jammen sa jeg smør! En halvtime- 45 min tenkte jeg ville være ok, men neida! Jeg løp meg jo vill hvilket resulterte i 1 time og 20 minutter jogg i skauen. Men det var ganske digg også, nydelige omgivelser, ingen musikk i ørene, kun sus fra trærne og sildring fra bekker og perfekt løpetemperatur!

Jeg håper bare ikke jeg har løpt av meg alle musklene mine! For de siste ukene har virkelig vært preget av å trene det som passer når jeg har tid, og akkurat idag passet det best å løpetrene selv om jeg egentlig burde ha løftet noe tungt. Hvorfor jeg ikke valgte å løpe intervaller istedet (det hadde jo vært ett myyyyyyye smartere og mer effektivt valg) er det ingen som vet.

Jaja, det var jo som sagt godt å løpe også, og jeg fikk mimre litt fra da jeg og Marie var på shoppingferie i Oslo og tanten hennes dro oss med ut på skitur. For å si det sånn, ikke alle nordmenn er født med ski på beina, og den eneste som ventet på meg i oppoverbakkene var hunden deres Copi!

Apropo oppoverbakker, fy søren så mange bra bakkeintervallbakker det var rundt Sognsvannområdet. Så til dere som har anledning til å trene der- go for it! Løp opp og ned bakkene som tullinger og tenk på meg som var enda mer tullete og heller valgte å jogge! Forstå det den som kan!Nå blir det pizzalaging og sosialt samvær med Marie og hennes gollete gutt fra Molde! Koselig 🙂

Nyt freddan! Snaiks 🙂

0 views0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png