top of page

Vi flytter!

Ikke hjem til Norge, og ikke til den nye leiligheten vi kjøpte for over ett år siden, men til svigerfar!

Ok, nå skal dere høre. Vi kjøpte jo en leilighet for det som føles en evighet siden, og da vi kjøpte den ble vi fortalt at den skulle være ferdig i desember 2017. Vel, som noen av dere kanskje husker ble den forsinket til september 2018, og vi har det siste året bodd i en leilighet vi har leid. Jeg var hele tiden forberedt på at det kunne bli flere forsinkelser, men håpte bare at den nye leiligheten i alle fall skulle bli ferdig før 1-års leien på den midlertidige leiligheten gikk ut. Men nei, før sommeren fikk vi vite at den er forsinket til 31. desember 2018, og de som eier leiligheten vi har leid ville flytte inn i den selv, så vi kunne ikke forlenge. Urk.

Snill som han er tilbydde Ian sin far at vi kunne bo hos ham, og siden vi ikke akkurat vasser i penger å slenge ut til leie her og der takket vi ja. Så den siste uken har jeg pakket greiene våre i esker, gitt bort litt og solgt litt, og i går flyttet vi pikk og pakk ned til 12. etasje.

Det kan ha å gjøre med at jeg straks får mensen, men følelsene mine har virkelig kjørt berg og dalbane den siste uken. Fra “dette kommer aldri til å gå” til “dette går jo faktisk”, til “vi får aldri plass til alt” og “vi har altfor mye greier”. Og på toppen av det hele reiste mamma og pappa hjem etter å ha vært her i 3 uker, og det gjør som alltid vondt helt inn i margen.

Vi har fortsatt altfor mye ting, men alt utenom sofa, tv-benk og gjesteseng er i alle fall på magisk vis på plass hos svigerfar, så vi ligger godt an. Et slags system er det faktisk også, så jeg har trua.

Men kjære Emaar (byggefirmaet som lager leiligheten vi forhåpentligvis får flytte inn i en vakker dag), please ikke gidd å utsett mer nå. Oki?

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page