top of page

Verdt ett forsøk

Det ble ikke rier og fødsel av treningsøkten i går, så i dag fant jeg ut at jeg skulle teste noe jeg virkelig aldri gjør, nemlig svømming.

Etter to timer på solsengen (på en torsdag?! Sa noen maternity leave?) hoppet jeg altså ut i bassenget. Vi har bodd i dette bygget i mer enn 3 år, og det har jo blitt ett par timer ved bassenget, men i dag var jeg i bassenget for sikkert andre gang ever. Seriøst. Jeg er ingen fan av klorvann, det er vel den beste grunnen jeg kan gi til akkurat det.

Så, i 20 minutt svømte jeg rundt og rundt i håp om at det skulle lokke ut lille bebis. Det ble jo ikke akkurat umiddelbar suksess, men det var verdt et forsøk. Og selv om jeg ikke akkurat svømte fort (jeg måtte jo ha hodet over vannet for å slippe unna hårvask) kan gelearmene jeg har nå tale for at det i alle fall har gitt en liten treningseffekt. #babybumpcardio FTW 😀


Nå må jeg komme meg opp av godstolen for å gjøre meg klar til middagsbesøk hos gode venner.

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page