top of page

Vel overstått barnedåp

I går hadde vi altså barnedåp for Kaia og det var så koselig! Hun sov seg gjennom hele greia i kirken, og resten av dagen gikk like bra for hovedpersonen.

Etter kirken dro vi til Byrkjedal for å spise. Det var jo der vi giftet oss, så det var ekstra koselig å komme tilbake. Jeg hadde verken laget cakepops eller annen fancy matchende pynt, men jeg tror vi hadde det ganske bra likevel 😉 På menyen stod koldtbord (jeg elsker koldtbord!!), og jeg spiste så mye at jeg ikke klarte ett eneste kakestykke da det var klart for kaffe. Jeg begynte jo nesten å grine da vi fikk vite at restene gikk i søpla! Hadde jeg visst det skulle jeg jammen spurt om å få med restene hjem jo! Jaja, ellers var alt helt topp, og Kaia er kjempeheldig som har så fin og snill familie og gode faddere 🙂


Dåpskjolen Kaia hadde på ble laget av pappa sin tante i 1967 da daddaen min ble døpt i den. Deretter har de fleste i familien fått brukt den, inkludert storebror og meg selv. Det var jo litt (veldig) stas! Og mens vi inne på klær må jeg jo legge til at bunaden var hakket mer behagelig i går enn sist jeg hadde den på, da var jeg nemlig 3 måneder gravid 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page