top of page

Variasjon sa du?

Idag hadde vi laks til middag, og da jeg stekte den innså jeg at det var første gang jeg lagte laks i den nye leiligheten- som vi har bodt i siden september!! Nå skal det jo nevnes at vi spiser middag ute ganske ofte og derfor lager vi jo ikke alltid middag hjemme, men hallo!

Noe av grunnen er nok at når jeg først lager mat, så blir det en av mine favorittretter: noe med kjøttdeig, noe med avocado, eller kylling. Gjerne de to sistnevnte eller de to førstnevnte kombinert- da er denne frøkna fornøyd!

Ja, så må vi jo ikke glemme disse rå gulrøttene da. Hva skjer med det’a?


photo copy 3

kjøttdeig m/løk & paprika, gulrøtter og guacamolephoto

laks, sukkererter og blomkål-& gulrotstuingphoto copy 4

kylling, gulerøtter, sukkererter og guacamolephoto copy

gulrøtter, guacamole og eggphoto copy 2

kjøttdeig m/løk & raspet gulrot, sukkererter, guacamole og gulrøtterphoto copy 5

kjøttdeig m/løk & raspet gulrot og kokt brokkoliHaha, jeg må nesten le! Men det er jo så godt. Hadde jeg kunnet bestemt skulle jeg hatt kjøttdeig, guacamole og gulrøtter til middag hver dag. Eller sushi. Jeg elsker sushi. Og taco. Who am I kidding; jeg elsker mat!

Ha en fin kveld folks! Later 🙂

3 views0 comments

Comments


bottom of page