Urban Fitness Sprint Challenge 2013

Oh yeah!

Kvart over 5 stod jeg og Ian opp igår- på en fridag! Han for å se kompisen Håvard Rugland sparke ball i USA, og jeg for å rekke å få i meg x-antall kopper kaffe før vi begge dro avgårde til Dubai Sports World for å springe rumpene av oss.

Konkurransen var som nevnt: 46 burpees (hand release) 660 m run 23 box jump 23 thrustere @ 20/40kg 23 push-ups (hand release)

Jeg vant mitt heat, der min største konkurrent (trodde jeg!) var, og var greit fornøyd med tilværelsen. MEN, så dukket det plutselig opp en jente i neste heat som jeg aldri har sett før (fitness communitien i Dubai er ganske liten så man har som regel oversikt), og hun slo meg med 10 sekunder. Litt kjipt egentlig, spesielt siden hun ikke følge standarden helt på thrusterene, meeeen jeg fikk med meg en superfin treningsbh og hotpants i premie likevel så jeg klager absolutt ikke!

Og så var det Ian da, som omtrent ikke har tid til å trene lenger og dermed ikke akkurat er i sin livs beste form, men likevel klarte å kjempe til seg en 3. plass, bare slått med 1 lite sekund av han som kom på 2. plass! Han der mannen min ass.. *stolt*

Etter premieutdeling bar det rett hjem i dusjen og i finstasen for å feire en kollegas bursdag på en av Dubai’s fineste bruncher. Og der ble vi resten av kvelden før vi litt halvbrisne sovnet rundt klokken 10 på kvelden 😉

Det er fordelen med brunch i Dubai, for istedet for å starte festen på kveldstid og rangle til langt på natt, er man full og ferdig før dagsrevyen er over og kan komme seg i seng til en rimelig tid. Formen idag har derfor vært upåklagelig, og jeg og Ian har allerede fullført dagens treningsøkt.

Ikveld satser jeg på middag og kinodate med verdens beste mann Aaaaah, livet 😀

#brunch #UrbanFitnessSprintChallenge2013

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png