(upper)-body pump

I skrivende stund merker jeg faktisk treningsverken komme litt krypende, men ellers har gårdagens 200 splitbøy gjort svært lite fra seg. Det fikk likevel bli overkroppstrening idag, type vertikale press og drag:

A1) 5 x 5 pullups pronert grep @ 10 kg A2) 5 x 5 militærpress @ 38 kg B1) 4 x 8 lat pulldown bredt grep B2) 4 x 8 sittende hantelpress @ 2 x 13,5 kg C1) 3 x 8+8 1-arms knestående lat pulldown C2) 3 x 8+8 1-arms knestående skulderpress


Utenom en mild treningsverk i lår og rumpe kan jeg melde om en meget stiv nakke. Jeg trodde først at det var en rar bivirkning av gårdagens galskapstrening, men så kom jeg jo på at det må være fra all hoppingen. Vi snakker problemer med å løfte hodet fra puta liksom. Og apropo hopping, til tross for at jeg har gjort omtrent ingenting siden jeg kom hjem fra jobb ikveld, har jeg jo ikke laget noe film. Så den får vente til imorgen. …eller noe sånt 😉

I’m signing out, laters!

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png