top of page

U guuuys!

Dere altså!

Bare det å følge med på statistikken over hvor mange som faktisk gidder å klikke innom her er en fryd i seg, og det at så mange av dere også tar dere tid til å legge igjen en kommentar er noe jeg setter enormt stor pris på.

Det er så mye gøyere å blogge og trene når jeg får så mye fin feedback fra dere, og som regel sitter jeg å smiler fra øre til øre når jeg leser kommentarene dere legger igjen.

Dere gjør helt enkelt hverdagen min bedre! F.eks i morges våknet jeg til 2 kommentarer som var så fine at jeg ikke kunne la de gå urørt forbi. Bare se her:

Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og jeg ønsker å si: TAKK!! Takk for at du har et så positivt og friskt forhold til trening og kosthold. Jeg vier mye av min tid til nettopp trening og kosthold (både privat- og jobb-relatert) og jeg synes du er en stor inspirasjonskilde og ikke minst en motivasjonskilde de dagene jeg synes det er litt ekstra tungt å sette i gang. Det beste med deg er at du er menneskelig. Du tuller, ramper, tøyser og er ikke redd for å “dumme deg ut”. Du minner meg på hvor forferdelig tungt MEN GØY trening er! Hurra for Ingerindubai. 🙂

Hei Inger. Jeg kom fra USA for ikke så mange dager siden og er det en ting jeg lovte meg selv å ta med derfra så var det og ikke holde igjen på komplementene. Jeg så deg på Gardemoen forleden og ville stoppe deg å si det til deg in person, men da var dere i sikkerhetskontrollen. Jeg syns bloggen din er utrolig inspirerende og ikke minst herlig å lese. Jeg jobber selv som personlig trener på SATS i Oslo og jeg får så utrolig lyst til å teste ut yrke i Dubai. Vi alle har dager vi egentlig ikke orker å trene, men med en titt innom her så er det ingen tvil om hva jeg gjør etterpå. Vil bare si takk og gratulerer som nygifte 🙂

Hæ?! Hva skjer med snille folk eller? Am I lucky or what?! Made my day 😉

Igjen; dere altså!


Later fine folk!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page