top of page

U Energy Games dag 2

Aller først og fremst: GRATULERER MED DAGEN til verdens beste mamma som fyller år idag!!!


hippi bursdag tuuuu juuuu mamma! kjempeglad i deg

Først og fremst nr 2: tusen takk for all positiv tilbakemelding og pepp dere har gitt meg, både her på bloggen og på facebook. Jeg har fått så mye skryt denne helgen at jeg kjenner meg helt overveldet og vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre meg hen 🙂 Hadde jeg visst at det var så gøy å blogge skulle jeg ha startet for lenge siden!!

Så, med fare for å gjenta meg selv – for en dag! Igår var altså siste dagen av fitness challengen, og jeg var så trøtt etterpå at jeg ikke orket å blogge engang. Jeg er kjempetrøtt idag også, stiv og støl i heeeele kroppen og har mest lyst til å bare sove, men her kommer nok en bildebombe fra helgens festligheter:


crossfitgjengen klare for nye utfordringergruppeoppvarming 😉briefing om dagens oppgaver. Er dere enig i det som står på t-skjorten min??


Første økt var altså semifinalen. Den bestod av 3 runder med tauklatring, burpee-boxjumps, clean&jerk og 50 m løping. Alle på laget måtte gjennomføre hver “stasjon” før vi gikk videre, så jammen ble det tid til litt pauser også.


tauklatring- ikke så langt, men det ble jo et par turer opp og ned i løpet av dagenTror dere at jeg har vondt i hendene idag? Svar: JA!burpee-boxjump. Dvs armheving etterfulgt av hopp opp på en kasseClean&jerk eller frivending og press over hodet om du vil 😉tommel opp for flinke lagkamerater. Guttaboys fikk slite med litt tyngre vekter enn megjentene fikk nøye seg med 30 kg. Lett som en plett 😉kort sprint før neste rundeetter 3. runde måtte vi løpe rundt med 25 kg vann på skulderen. Game face still on


Kjempeinnsats av alle på laget og vi kom videre til finalen 🙂

Det er ikke ekte crossfit før noen spyr…eller? Her var det iallefall nære på. En av deltakerne på det andre laget ble skadet underveis, så de resterende lagmedlemmene måtte ta over hennes del også. Det tok på tydeligvis!


det gikk fint 🙂 ingen paleo-frokost i reprise på denne karen!read my t-shirt 😉


Så var det klart for finale! Mer tauklatring, overhead squat (JIPPI!!), ring-dips, kettlebell swings, armhevinger, markløft og løping. Vi skulle gjennomføre henholdsvis 20, 50, 50, 70, 60, 80 repetisjoner på hver av øvelsene, og vi kunne dele opp antall repetisjoner på hvert lagmedlem som vi ville. For å si det sånn hadde jeg ikke så mye å bidra med på dips i ringer, men overhead squaten, den dere, den var min! 😀


litt sliten gjeng som får briefing om siste del av konkurransenready, set, climb!min tur, min tur! 😉overhead squat med oppvarmingsvekt- jeg kunne jo ikke annet enn smile 😀på ring-dipsene derimot var jeg ikke like høy i hatten! Her skriker dommeren til høyre "NO REP" til meg for at jeg ikke gikk dypt nok.. oopsietter armhevinger og kettlebellswings var det markløft som stod for turog til slutt løp gutta rundt med meg slengt over skulderen 😉 For en dag!!! 😀


Og jammen sa jeg smør (første gang jeg har brukt det utrykket innså jeg nå), vi vant hele greia!!! Det ble pokal og premier på oss og alt! For ikke å snakke om heder og ære 😉 Premien var blant annet 2 stk Concept2 ro maskiner!! Sjitt pomfritt!! Ikke værst 😀


vinnerlaget! 🙂 gutten helt til høyre er forresten singel, og gleder seg til at jeg skal få norske venninner på besøk 😉hvem hadde trodd at en helg med så mye trening kunne være så gøy!?!!


I’m signing out folks! Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page