top of page

TV-kjøkken

Dere som vet hvordan man lager guacamole trenger ikke presse play på videoen nedenfor. Det er absolutt ikke noe revolusjonerende nytt som presenteres. MEN, er du en av de (overraskende mange) som har spurt meg via Instagram eller her på bloggen om hvordan jeg lager guacamole, look no further 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Mommies make it work!

Tusen takk for responsen på forrige videoblogg, eller vlog som de kule kidsa sier 😉 Jeg kjører bare på med en til jeg. Sorry for the sweat. PS! Gulerotkaken ble kjempegod, hvis det er lov å si, og vi

Comments


bottom of page