top of page

Tunge løft og mye jentesnakk

Idag hadde jeg hele to treningskompiser, og om det ble mye snakking i pausene med én treningspartner, kan dere vel tenke dere hvor mye vi fikk gjort idag da vi var 3!

Det ble iallefall en del tunge sett med 3’ere i frontbøy, og 3’ere i pullups (pronert grep) med ekstra vekt. Deretter øvde vi litt på rykk (det er helt trist hvor dårlig jeg er i det løftet..) og frivendinger.

Vi trente på Crossfit Lifespark, og der har de pounds på vektene istedet for kilo. Jeg har litt trøbbel med matematikken når jeg skal konvertere de to, så hver gang jeg trener der, føles det ut som jeg løfter i blinde! Jeg ble derfor ganske fornøyd når jeg fant ut at jeg hadde gjort frontbøyene med 75kg og skikkelige pullups med 10kg ekstra 😀 Det var jo evigheter siden jeg gjorde frontbøy sist, så det kjentes bra!


Photo by KJD ;-)

Photo by Kirby J Daughdrill 😉


Her i stuen har vi akkurat avsluttet filmkveld med god mat og mer av den der forbannede norske sjokoladen! Hva skjedde med viljestyrken liksom!? Jeje, shit happens 😉

Ha en fin kveld partypeople, Gudd nait

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page