top of page

Tunge knebøy, sittende press, og Jessica Biel

..og litt L-pullups på det!

Jeg har vel så vidt nevnt at jeg, eller dvs Ian, synes at jeg burde kunne ta 100 kg i knebøy. Og strengt tatt er jeg vel litt enig med ham i det. Det hadde iallefall vært kult. 100 er jo tross alt et mye kulere tall enn 80-og-noe.

Men det er mye jeg synes hadde vært kult. Jeg hadde for eksempel syntes at det hadde vært awesome om jeg kunne tatt en muscle-up! Men har jeg noensinne gått inn for å lære meg det? Nei. Tydeligvis hadde jeg syntes det var kult hvis jeg våknet opp en dag og kunne gjøre muscle-ups, på samme måte som jeg kunne tenke meg å våknet opp en morgen og kunne flytende arabisk og se ut som Jessica Biel eller Tone Damli Aaberge.

Så, skal det bli noe av min 100-kilos knebøy må jeg jo gjøre noe for det. For sist jeg sjekket var det bare vanlige Inger som glodde tilbake på meg i speilet, og det eneste arabiske ordet jeg kan er كاف.

Dagens trening ble derfor som følger: 5 knebøy @80kg 3 knebøy @84kg 1 knebøy @87kg

5 knebøy @80kg 3 knebøy @84kg 1 knebøy @88kg

5 knebøy @80kg 3 knebøy @84kg 1 knebøy @88kg

Jeg hadde lange pauser imellom og etter hver 5’er, 3’er eller 1’er med knebøy gjorde jeg 6 sittende militærpress. Der er jeg forsatt stuck på 30 kilo, så det var jo ganske greit at jeg fikk klemt inn 9 sett der også!


Jo, og så må jeg ikke glemme L-pullupsene! Svensken gjorde nemlig det igår og i hele dag har han klaget på treningsverk i magen. Derfor gjorde jeg et par 3’ere, for å se what the fuzz is all about liksom. Time will show! ..eller er det time will tell?? Jaja, same same 😉

Ikveld/natt kommer storebror og kjæresten, så nå er det slutt på husfreden 😉 Gleder meg!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page