top of page

Treningsreise til Dubai runde 2: check

Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda at jeg ikke skal møte treningsreisegjengen for trening i morgen tidlig. I går var siste dag og de fleste reiste hjem i morges, men dagen i dag har gått i ett omtrent på lik linje med resten av uka, så jeg har ikke merket så stor forskjell. I tillegg møtte jeg tre av jentene for en PT time i morges ettersom to av de booket om billettene for å bli lengre i Dubai (gotta love it!), mens den tredje reiser hjem til Island i morgen, og de alle ville trene litt mer 😉

Uken har vært travel, og jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke var sliten, men fy søren, for en uke det har vært! Jeg var nervøs på forhånd for både flytur og om folk ville like opplegget, men alt praktisk gikk som det skulle og tilbakemeldingene fra deltakerne har vært helt overveldende.

Det er virkelig en unik gjeng vi har hatt med å gjøre. Egentlig er de jo en random samling folk som ville dra på treningstur til Dubai, men det føles nesten som at vi har hatt en stor vennegjeng på besøk. Så fulle av energi og så snille og takknemlige. Det toppet seg da de hadde kjøpt avskjedsgave til meg og Ian- herregud, det skulle jo vært omvendt! Jeg ble helt rørt jeg (hadde aldri trodd jeg skulle sitte på Cheesecake Factory og grine ass..) og kjente (og kjenner!) nok en gang på hvor glad jeg er i jobben min.

Anja, Tove, Petter, Madeleine, Marte, Kristina, Camilla, Kari, Lisbeth, Oda og Lene- takk for en flott uke! Gleder med til vol 2 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page