Treningsreise til Dubai #reklame

Ok, nå har jeg og Ian snakket og drømt om dette så lenge at vi bare hopper i det! Så without further ado, la meg presentere vår TRENINGSREISE TIL DUBAI!

Denne treningsreisen er for deg som har lyst til å kombinere sol og sommer med trening og sosialt samvær, samtidig som du opplever Dubai med to stykk som er over middels kjent med byen 😉

Du kan reise alene eller med en eller flere venner, og treningen tilpasses alle nivå, så både utrente og topptrente er velkomne!

Foruten trening vil vi by på foredrag om kosthold og helse, sightseeing i privat yacht, ørkensafari for å nevne noe, samt nok av “fritid” til å få frem den ekte feriefølelsen også.

Høres det bra ut? Her er detaljene:

Om hotellet Som deltaker får du bo på 5-stjerners hotellet Pullman i Jumeirah Lakes Towers. Hotellet ligger 4 minutter unna SHP, og enda nærmere der utendørstreningen skal foregå. Frokost er inkludert, og i 34. etasje finnes både gym og basseng. Fra hotellet kan man gå til Dubai Marina på ca 10 minutt, på ca 20 minutter til beach-klubben du får tilgang til, og ca 30 minutter til the Beach på JBR (offentlig strand). Eller så kan man hoppe i en taxi og være der på 5 minutter 😉

Strandliv I Dubai finnes flere offentlige strender, men for at du skal få oppleve litt av luksusen Dubai har å by på har vi fikset tilgang til en rekke beach-klubber via medlemskortet Privilee. Med dette kortet kan du velge mellom over 20 ulike hoteller og resort med nydelige bassengområder og private strender, og du trenger ikke engang ta med deg badehåndkle i strandbagen- det får du på stranda!

Le Meridien Mina Seyahi ligger som nevnt i gangavstand fra hotellet, og anbefales på det sterkeste. Her er ypperlig service, privat strand, behagelige solsenger, god mat og drikke og et bra utrustet gym, i tilfelle du vil trene litt ekstra liksom 😉

Felles middager Dubai kan by på omtrent alt når det kommer til mat og restauranter, og det kan være litt av en utfordring å bestemme seg for hvor man vil spise. Derfor har vi valgt ut noen av våre favorittsteder til (valgfrie) felles middager. På menyen (hehe) står typisk arabisk mat med grillet kjøtt og hummus i Dubai Marina, internasjonal buffet på Atlantis, dinner with a view (les: fonteneshow) på Dubai Mall, og selvsagt the Cheesecake Factory, undertegnedes ultimate favorittrestaurant.

Yacht Vi kombinerer sightseeing med soling og bading i sjøen og leier en privat yacht som viser oss Dubai fra sjøsiden.

Ørkensafari Med sine gigantiske skyskrapere så langt øyet kan se er det lite som avslører at Dubai egentlig er en ørken, så for å få litt ekte ørkensand mellom tærne drar vi på ørkensafari. Dette innebærer såkalt “dune bashing” (les: råkjøring i sanddynene), kamelridning, nydelig solnedgang og middag under stjernehimmelen.

Last but not least: trening Det vil bli daglige treningsøkter, noen innendørs, men de fleste utendørs. Treningen vil hovedsakelig skje på morgenen slik at du har resten av dagen til å nyte sol og shopping og sånt. Treningen passer alle, uansett nivå og treningsbakgrunn.

Når: 25. november – 3. desember Hvor: Pullman JLT, Dubai Pris: 19.500NOK (tillegg for enkeltrom tilkommer) Avreiseflyplass: Oslo Gardermoen

Inkludert i prisen:

 1. Flyreise t/r OSL-DXB

 2. Transport til og fra hotellet

 3. Hotellovernatting 8 netter

 4. Hotellfrokost

 5. Felles middag første og siste kveld

 6. Privilee beach club gjestekort

 7. Sightseeing, sol og bad i privat yacht

 8. Ørkensafari

 9. Foredrag om kosthold og helse

 10. Daglige treningsøkter

 11. BONUS: tilgang til fase 1 av vårt online treningsprogram “Styrketrening med Inger in Dubai” (verdi 1000NOK)

For påmeldning eller spørsmål, send mail til: inger@shpdubai.com

Påmeldingsfrist onsdag 27. september

Ses vi i Dubai??

PS! Ved interesse setter vi selvsagt opp flere datoer for 2018 🙂

#treningsreisedubai

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

 • Grey Instagram Icon
 • Grey YouTube Icon
 • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png