top of page

Treningsreise til Dubai, før vi lukker dørene

Vi har tatt en tung, men samtidig veldig logisk avgjørelse om å selge SHP, vårt kjære arbeidssted og treningssenter de siste 7 årene. Ian har fått en større rolle i et annet firma, og når nye dører åpnes må i blant andre stenges. Denne gang ble det SHP. Jeg kommer til å fortsette å jobbe omtrent som før, men nå uten vårt eget lokale til å ta i mot kunder.

Men, før den tid ønsker vi å arrangere en siste treningsreise der vi kan ha trening på favorittgymmet i 13. etasje. Vi håper jo å arrangere flere turer i fremtiden, men da i andre lokaler. Siden dette blir siste gang vi kan ta i bruk SHP vil vi fokusere litt ekstra på trening og setter opp 2 økter de aller fleste dagene. Mer tid på gymmet gir bedre mulighet til “vanlig” styrketrening og teknikktrening fremfor den klassiske bootcamp-treningen som ofte forekommer på treningsturer, men det blir selvsagt litt høypuls også.

Vi er lovlig sent ute med dette, og jeg har all forståelse for at det kan være vanskelig å få til på så kort varsel, men vi vil i alle fall gi det et forsøk. Vi håper at noen har mulighet til å hive seg rundt for å være med oss å trene på SHP en siste gang!

IMG_3241

Når: 18. september – 25. september Pris: 13.500NOK (tillegg for enkeltrom tilkommer) Påmeldingsfrist: 31. august

Inkludert i prisen:

 1. 8 netter på 5* hotell: Pullman JLT

 2. Hotellfrokost

 3. Felles middag første og siste kveld

 4. Privilee beach club gjestekort

 5. Sightseeing, sol og bad i privat yacht

 6. Foredrag om kosthold og helse

 7. 2 treningsøkter per dag

NB! Fly og transport til hotell og flyplass må bookes og betales selv.

For påmelding, send følgende info til inger@shpdubai.com :

 1. Navn

 2. Alder

 3. Kontakttelefon

 4. Nærmeste pårørende (navn, forhold, telefonnummer)

 5. Treningsbakgrunn (hvor lenge du har trent, hvordan du vanligvis trener og hvor ofte du trener)

 6. Eventuelle skader/begrensninger

 7. Har du vært i Dubai tidligere?

 8. Reiser du alene eller med noen?

 9. Hvis alene, er du OK med å dele dobbeltrom med noen?

Øvrig informasjon om turen er som før:

Denne treningsreisen er for deg som har lyst til å kombinere sol og sommer med trening og sosialt samvær. Du kan reise alene eller med en eller flere venner, og treningen tilpasses alle nivå, så både utrente og topptrente er velkomne!

Foruten trening vil vi by på foredrag om kosthold og helse og sightseeing i privat yacht, samt nok av «fritid» til å få frem den ekte feriefølelsen også.

Som deltaker får du bo på 5-stjerners hotellet Pullman i Jumeirah Lakes Towers som ligger 4 minutter unna SHP. Frokost er inkludert, og i 34. etasje finnes både gym og basseng. Fra hotellet kan man gå til Dubai Marina på ca 10 minutt, på ca 20 minutter til beach-klubben du får tilgang til, og ca 30 minutter til the Beach på JBR (offentlig strand). Eller så kan man hoppe i en taxi og være der på 5 minutter 😉

I Dubai finnes flere offentlige strender, men for at du skal få oppleve litt av luksusen Dubai har å by på har vi fikset tilgang til en rekke beach-klubber via medlemskortet Privilee. Med dette kortet kan du velge mellom over 20 ulike hoteller og resort med nydelige bassengområder og private strender, og du trenger ikke engang ta med deg badehåndkle i strandbagen- det får du på stranda!

Som nevnt vil det bli to treningsøkter hver dag, en på morgenen og en på ettermiddagen. Vi vil fokusere litt ekstra på styrketrening denne gangen, og øktene tilpasses alle, uansett nivå og treningsbakgrunn.

Preliminært skjema ser ut som følger:

Mandag 17.sept: Avreise Tirsdag 18.sept: 3D trening | Quickfix | Middag Onsdag 19.sept: Styrke | Quickfix Torsdag 20.sept: Styrke | Quickfix Fredag 21.sept: Quickfix | FRIDAY BRUNCH Lørdag 22.sept: Mobilitet | BÅTTUR Søndag 23.sept: Styrke | Quickfix Mandag 24.sept: Styrke | Quickfix Tirsdag 25.sept: Hjemreise

Ses vi i Dubai om en liten måned eller??

Håper det!

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page