Treningslyst kom treng deg på

Treningen min går 100% på viljen for tiden. Alt føles tungt og motivasjonen til å ta en økt sitter langt inne. Det eneste som gjør at jeg faktisk har fått inn noen ok økter likevel er lysten til å ha trent.

Det beste er om jeg begynner seint slik at jeg kan ta meg en løpetur før jobb, eller at jeg ikke har det så travelt med kunder på morgningen, for det er absolutt mest sannsynlig at treningen blir av om jeg får unnagjort den i løpet av den første halvdelen av dagen. I dag visste jeg derfor at trening høyst sannsynlig kom til å utgå da jeg var opptatt med hjemmetrening hos kunder på formiddagen. Så da den ene kunden min syntes at jeg kom litt for tidlig da jeg sms’et og sa at jeg var på plass, spurte jeg henne like gjerne om hun ville utsette treningen en time, og trente en liten økt selv i gymmet hennes i mens. Det var jammen smart ass, for ikke bare fikk jeg en økt som ble effektiv grunnet tidspresset, men jeg hadde jo mer energi enn jeg hadde da jeg kom til å trene henne etterpå. It’s a win-win!

Kunden har blant annet ett splitter nytt competition sett fra Eleiko, pullupsstativ, tredemøller og smith-maskin (!) så det var omtrent fritt fram for hva jeg kunne trene, men likevel falt valget på denne klassikeren:

3 runder av: 20 utfall bakover @ 60kg 10 push press @ 50kg 20 knebøy @ 70kg 10 nøytrale pullups

Om det blir trenings imorgen får tiden vise, men jeg er iallefall glad for at jeg fikk klemt inn denne økten i dag.

Hva gjør dere når treningslysten minsker?

2 views0 comments